MÁV – Menetrend változás

A Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon július 8-tól 13-ig Pestszentlőrinc és Vecsés, valamint Kaba és Hajdúszoboszló között végzett pályakarbantartási munkák miatt egyes vonatok menetrendje módosul.

Napközben a Budapest-Nyugati pályaudvar és Záhony közötti sebesvonatok csak Cegléd és Záhony között közlekednek. Az S50-es személy, illetve a Z50-es zónázó vonatokról átszállási lehetőség lesz a sebesvonatokra.

A Budapest–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony közötti InterCity vonatok Szolnoktól Budapestig, illetve fővárostól Szolnokig kerülő útvonalon közlekednek; nem érintik a ceglédi állomást, Ferihegy, Zugló megállóhelyeket és Kőbánya-Kispestet. A szegedi IC-k Pilisen és Albertirsán megállnak.

A kör-InterCity vonatok csak Nyíregyházig járnak, így csak Budapest-Keleti–Nyíregyháza, illetve Nyíregyháza–Budapest-Nyugati pályaudvar között közlekednek. A Keleti pályaudvar és Hatvan között az InterCity vonatok helyett, közvetlen InterCity pótlóbuszok közlekednek – közölte a Mávinform.

Érdekel minket a véleményed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .