Nem állt meg a rendőri jelzésre

Arold Péter Rendőrségi hírek a fővárosból

Jogosítvány nélkül vezetett, de ezt még nem tudták a rendőrök, amikor ki akarták emelni a forgalomból ellenőrzés miatt.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei 2019. augusztus 14-én 12 óra 53 perckor Budapesten, a XVIII. kerületben a Lakatos utcában akartak intézkedés alá vonni egy fehér furgont. A furgon vezetője a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyta, nem állt meg és menekülni kezdett. A rendőrök a gépjárművet megkülönböztető jelzések használatával követték, azonban a furgon a megkülönböztető jelzés ellenére sem állt meg és több közlekedési szabályt is megszegett.

A BRFK XVIII. kerületi Rendőrkapitányság járőrőrei a férfit végül Budapesten, a Gyömrői úton megállásra kényszerítették. A rendőri intézkedés megkezdésekor nem volt tisztázott, hogy a férfi miért menekül a rendőrök elől.

A rendőrök a férfit elfogták, előállították.

A rendőrök megállapították, hogy az elfogott 23 éves gyáli férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik, a rendőrség vizsgálja a közúti veszélyeztetés gyanúját és azt, hogy más bűncselekmény megvalósult-e – írja a police.hu

Érdekel minket a véleményed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .