Nagy fejlesztés, nagy változások

Bizonyos munkálatokat már eddig is érzékelhettek a Zsebők Zoltán Szakrendelő betegei, illetve a környék lakói.

A kerület legnagyobb egészségügyi fejlesztésével, a Zsebők Zoltán Szakrendelő felújításával kapcsolatos munkák java, lényegi elemei viszont csak ezek után következnek.

Április 21-én a projektben érintett vállalatoknak és bonyolítóinak egy része egyeztetett a szakrendelőnél és környékén. Egyelőre nem mennénk bele a részletekbe, mert egy nagyon sokrétű projektről beszélünk. Éppen ezért a fejlesztések és felújítások alatt folyamatosan tájékoztatást adunk majd a kerületi médiafelületeinken az aktuális változásokról, hogy mind a betegek, mind a lakosok életét megkönnyítsük az információkkal.

Szeretnénk, ha mindenki számára zökkenőmentesen és a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járna a kivitelezés.

Amiről már a tegnapi egyeztetés után fontosnak tartjuk tájékoztatni a lakosokat, az a rendelő mögötti parkolás és parkoló. Május második felében itt hatalmas változások lesznek, ugyanis a rendelő mögötti parkoló felét lezárják, és a munkákhoz szükséges felvonulási területet alakítanak ki rajta. Addig a parkoló mögötti, dombos területnek mintegy felét teszik parkolásra alkalmassá, és a lenti zárást követően ott tudnak majd megállni az autósok.

Korábban beszámoltunk arról, hogy Pestszentimrén is új parkolót alakított ki a Városgazda18, ami szintén a Zsebők felújításának a része. A szakrendelések közül odaköltöznek majd azok, amelyeknek a működését akadályoznák az aktuális munkálatok.

Érdekel minket a véleményed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .