A korábban kiírt két közbeszerzési eljárás sajnos benyújtott ajánlatok hiányában eredménytelenül zárult

Ismét megjelent a XVIII. kerületi Béke tér komplex rendezésére vonatkozó kivitelezési közbeszerzési eljárás ajánlati felhívása. A térség biztonságos közlekedése, fejlesztése érdekében a Fővárosi Önkormányzat finanszírozásában, a BKK Zrt. beruházásában épül át a Béke tér környéke, és az Üllői út a Marosvásárhely utca és a Háromszéki utca között.

A korábban kiírt két közbeszerzési eljárás sajnos benyújtott ajánlatok hiányában eredménytelenül zárult, így – a térség szempontjából kiemelt beruházás mielőbbi megvalósítása érdekében – új eljárást szükséges lebonyolítani, módosult tartalommal, és hosszabb kivitelezési idővel.

A fejlesztés során megújulnak az utak és járdák felületei, illetve a környéken közlekedő autósok számára parkolóhelyeket létesítenek. Átépül a Béke téri villamos-végállomás peronja, valamint a terület közvilágítása is. A projekt során megújulnak a  zöldfelületek, közterületi órát állítanak, és nyilvános illemhelyet is kialakítanak.

Amennyiben a közbeszerzési eljárás ezúttal sikeresen zárul, a vállalkozói szerződés megkötését követően, remélhetőleg 2019 tavaszán megkezdődhetnek a várhatóan egy évig tartó kivitelezési munkálatok.

Érdekel minket a véleményed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .