vásárlási utalvány

Vásárlási utalvány 65 év felett

Vásárlási utalványSzaniszló Sándor: A XVIII. kerület 5 ezer forint értékű vásárlási utalványt biztosít a 65 év feletti lakosoknak karácsony előtt.

Hirdetés
Duguláselhárítás XVIII. kerület Budapest

    Ahogy az ország nagyobb települései és a főváros, úgy a 18. kerület is sokadszorra szembesült azzal, hogy a koronavírus-járvány tombolása idején a kormány semmilyen segítséget nem biztosított az önkormányzatoknak.

A családok, kisvállalkozók, a gazdaság segítése helyett bosszúköltségvetést, a települések kifosztását és kaotikus pánikintézkedéséket kaptunk a kormánytól.

Pestszentlőrinc-Pestszentimre önkormányzata ezért úgy döntött, hogy megfontolt, biztonságos intézkedésekkel védi meg az itt élőket, továbbra is a kormány helyett végezve el a munkát.

A családok biztonsága érdekében garantáljuk az önkormányzati szférában dolgozók számára a 100%-os táppénzt, ha pozitív teszt miatt kiesnek a munkából.

Új módon oldottuk meg a hagyományos karácsonyi csomagosztást is: a Posta már kézbesíti azoknak a 65 év feletti kerületi lakosoknak az összesen több mint 15 ezer darab 5000 forintos utalványt, akik ezt igényelték.
Az vásárlási utalvány az eddigi személyes, tömeges és ezért a jelen helyzetben életveszélyes csomagosztást váltja ki, védve időseink életét. A csomagolás, szállítás, osztás költségei is beépültek az idei juttatásba, így annak értéke duplája, mint az eddigi években volt.Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület DK-s polgármestere

Szaniszló Sándor online sajtótájékoztatóját a DK oldalán közvetítettük.
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

Önkormányzat

Érdekel minket a véleményed