DK: csak egy kormányváltás mentheti meg a magyarok jövőbe vetett hitét

A jövő évi kormányváltás az egyetlen, ami megmentheti a magyar családok “pénztárcáját” és jövőbe vetett hitét – jelentette ki a Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese.

    Bősz Anett pénteki online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: megállíthatatlanul robog tovább az infláció, a drágulás jövőre még az ideinél is jobban érzékelhető lesz a boltokban.


    A politikus hozzátette: a DK és a Liberálisok egyértelműnek tartják, hogy az “Európa-rekorder” infláció és a forint mélyrepülése a kormány elrontott gazdaságpolitikájának egyenes következménye, amit az elhibázott jegybanki politika csak tovább erősített.


    Az infláció, különösen az élelmiszerárak emelkedése “özönvízként fogja elsodorni a nyugdíjemelést és a minimálbéremelést – állította a politikus. Bősz Anett ezzel kapcsolatban felhívta a figyelmet arra, hogy a jegybank várakozásai szerint az élelmiszerek áremelkedése 6,9 százalékra, vagyis az idei ütem duplájára gyorsul majd.

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti magazin

 • A miniszter reagált az idiótázásra
  by szerkeszto on 2022.06.15. at 09:50

  A kormány számára elfogadhatatlan a Ryanair tisztességtelen jegyárusítási gyakorlata, Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter ezért fogyasztóvédelmi vizsgálat elrendelését indítványozta.     A miniszter az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében emlékeztetett arra, hogy a kormány a magyar családok védelme érdekében extraprofit-különadók kivetéséről döntött, más ágazatok között a légitársaságokra vonatkozóan is.     A kormány minden érintett számára világossá tette, The post A miniszter reagált az idiótázásra appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Nem volt elég 200 millió, berogyott az épület
  by szerkeszto on 2022.06.15. at 09:19

  A kisvaszari önkormányzat uniós támogatásból újította fel az épületet. Most azt javasolják a lakóknak, dúcolják alá a házat, és keressenek maguknak más lakást – tudta meg az rtl.hu  200 miliós EU-s támogatásból újították fel azt a házat Kisvaszaron, ami fogta magát és összeroskadt. Az Önkormányzat bérlakásnak szánta, ez lett belőle. The post Nem volt elég 200 millió, berogyott az épület appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő idén márciusban 1,63 milliárd forintért eladta a Tihanyi Yacht Clubot
  by szerkeszto on 2022.06.15. at 08:48

  A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő idén márciusban 1,63 milliárd forintért eladta a Tihanyi Yacht Clubot, valamint a közvetlenül mellette elterülő kikötőt – értesült az rtl.hu.  A vevő a harmincadik leggazdagabb magyarnak számító Nagy György cége, a HO-ME 2000. Kft. volt. Az üzletember a Vasas egyik tulajdonosa, az OTP igazgatóságának tagja, sokan The post A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő idén márciusban 1,63 milliárd forintért eladta a Tihanyi Yacht Clubot appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Jakab a frakció széket is bukhatja?
  by szerkeszto on 2022.06.14. at 19:59

  Lemondott a Jobbik elnöki tisztségéről Jakab Péter; a politikus ezt közösségi médiaoldalán jelentette be szerda este.     Felidézte: a párt kongresszusa több mint 70 százalékos többséggel választotta meg a tisztségre május 7-én. “Mára világossá vált, hogy az új elnökség nem kívánja a tagság útját járni, a szükséges döntések meghozatalához nem biztosítják számomra The post Jakab a frakció széket is bukhatja? appeared first on Kormányváltás Magyarország.

 • Félelmetes!
  by Arold Péter on 2022.06.14. at 19:10

  Margit! Nooormális? A videó NEM vágott. Legalább is Szabó Timea mentelmi jogának felfüggesztéséről folytatott szavazás kihirdetésének része alatt.Én nem tudom. De!Amíg egy levezető elnök, vagy akárki, arra nem képes, hogy legalább abban képben legyen amit csinál, teljesen felesleges bármi másban reménykedni.Tévedni lehet, egyszer. A gyengébbek kétszer is…na de háromszor?Kérlek nézd The post Félelmetes! appeared first on Kormányváltás Magyarország.

Érdekel minket a véleményed