DK: csak egy kormányváltás mentheti meg a magyarok jövőbe vetett hitét

A jövő évi kormányváltás az egyetlen, ami megmentheti a magyar családok “pénztárcáját” és jövőbe vetett hitét – jelentette ki a Demokratikus Koalíció frakcióvezető-helyettese.

    Bősz Anett pénteki online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: megállíthatatlanul robog tovább az infláció, a drágulás jövőre még az ideinél is jobban érzékelhető lesz a boltokban.


    A politikus hozzátette: a DK és a Liberálisok egyértelműnek tartják, hogy az “Európa-rekorder” infláció és a forint mélyrepülése a kormány elrontott gazdaságpolitikájának egyenes következménye, amit az elhibázott jegybanki politika csak tovább erősített.


    Az infláció, különösen az élelmiszerárak emelkedése “özönvízként fogja elsodorni a nyugdíjemelést és a minimálbéremelést – állította a politikus. Bősz Anett ezzel kapcsolatban felhívta a figyelmet arra, hogy a jegybank várakozásai szerint az élelmiszerek áremelkedése 6,9 százalékra, vagyis az idei ütem duplájára gyorsul majd.

Kormányváltás Magyarország Politikai és közéleti hírmagazin

  • Megkérdeztük az illetékeseket
    by szerkeszto on 2024.03.25. at 08:19

    Arold Péter Dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a napokban nekirohant Velence Önkormányzatának, a településen építendő uszoda ügyében. The post Megkérdeztük az illetékeseket appeared first on Kormányváltás Magyarország.

  • Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre
    by szerkeszto on 2024.03.24. at 19:56

    Április 2. éjfélig még van lehetőség pályázatot beadni a Habitat for Humanity Magyarország Önkormányzatok a lakhatásért című országos felhívására. A The post Önkormányzati válaszok lakhatási nehézségekre appeared first on Kormányváltás Magyarország.

  • Körözési toplista
    by szerkeszto on 2024.03.24. at 15:19

    A képen látható személyeket a Magyar Rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján keresi. Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik The post Körözési toplista appeared first on Kormányváltás Magyarország.

  • Egyedül nem megy
    by szerkeszto on 2024.03.20. at 13:34

    A 6SZIN Egyedül nem megy című előadása arról híres, hogy aki elmegy megnézni, egytől egyig mindenki imádja. Mi jut eszedbe The post Egyedül nem megy appeared first on Kormányváltás Magyarország.

  • Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez
    by szerkeszto on 2024.03.20. at 13:26

    Vitézy Dávid, aki a napokban döntött el, hogy megméretteti magát Budapest főpolgármesteri székéért folytatott küzdelemben, ma levélben fordult a többi The post Vitézy levélben fordult az ellenfeleihez appeared first on Kormányváltás Magyarország.

Érdekel minket a véleményed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .