Hamarosan kezdetét veszi a 2020/2021-es tanév

Szaniszló Sándor hivatalos Facebook oldalán osztotta meg aggodalmát és egyben kérését is az általa képviselt kerület lakói felé a tanévkezdéssel kapcsolatban. 

Sajnos a hírek minden nap egyre rosszabb helyzetről szólnak. Bár az esetek száma növekszik, és érezhetően közeleg a járvány második hulláma, egyelőre nincsenek a tavaszihoz hasonló, szigorú korlátozások. Őszintén remélem, hogy ez így is marad, mert nem is lesz rájuk szükség.
Az óvatosság azonban nem árt, ezért megtettünk minden szükséges intézkedést, ami hatáskörünkben áll annak érdekében, hogy a tanév a lehető legbiztonságosabban kezdődjön, és folyjon.
Önkormányzatunk felkészült az intézményhálózat biztonságos működtetésére. A járványügyi készenlét idején különös figyelmet fordítunk az önök és családjuk egészségének megóvására.
Intézményeinkben (bölcsődék, óvodák, egészségügyi, szociális, kulturális intézmények) betartjuk és betartatjuk a kiadott intézkedési tervben foglalt egészségügyi szabályokat. Biztosítjuk a kéz-és felületfertőtlenítő szereket,  figyelemmel kísérjük a fertőtlenítő takarítás elvégzését, a személyi higiénia biztosítását.
Együttműködünk a Külső-Pesti Tankerületi Központtal az iskolás gyermekek és családjaik egészségének megóvása érdekében.  Kérem Önöket, továbbra is ügyeljünk a saját és a környezetünkben élők biztonságára!
Ahogy korábban már megszokhatták, ezúttal is rendszeresen tájékoztatom Önöket a fejleményekről, a kerületet érintő eseményekről és az aktuális helyzetről.

Érdekel minket a véleményed