Hollik nekiment a kerület polgármesterének

A Keresztapa bevédi a bandatagot, így megy ez a baloldalon! írja Hollik István Facebook oldalán, majd így folytatja:

A Keresztapa bevédi a bandatagot, így megy ez a baloldalon!
Persze, hogy bevédi, mert a gyurcsányista polgármester pontosan azt csinálta, amit Gyurcsány kért: folytatta főnöke oltásellenes kampányát és persze hazudott.
Azt állította, hogy nincs igény a kínai vakcinára a 18. kerületben, de százak írták meg neki kommentben, hogy ez nem igaz!
Azt állította, hogy elviszik a vakcinákat a kerületből. Ezzel szemben az igazság az, hogy egyetlen vakcinát sem visznek el onnan
Ismét bizonyították, hogy nekik az emberélet nem számít, csak a hatalom! Szégyelljék magukat!

A Keresztapa bevédi a bandatagot, így megy ez a baloldalon! Persze, hogy bevédi, mert a gyurcsányista polgármester…

Közzétette: Hollik István – 2021. március 19., péntek

Gyurcsány visszalőtt a saját Facebook oldalán megvédve Szaniszló Sándort

Ha a kormánynak csak fele olyan jól menne a tömeges oltás, mint a hazudozás, mára az összes háziállat és szobanövény is be lenne oltva a vírus ellen az egész országban.
A kormány esik-kel, kudarctól kudarcig bukdácsol, majd azzal vádolja meg Szaniszló Sándort, a DK XVIII. kerületi polgármesterét, hogy ő aljas módon visszaküldte az összes kínai vakcinát.
Csak hát ugye hivatalos dokumentum bizonyítja, hogy a kormányhivatal kérte vissza a kínai vakcinákat, mert senkinek nem kellettek a kerületben, sok-sok telefonálgatással sem sikerült embert találni, aki beadatná magának. Ez a helyzet.
Nem hazudozni kell, hanem eleget tenni a polgármester kérésének: olyan vakcinával pótolni a visszakért kínait, amit az emberek be is adatnának maguknak, hogy haladjon végre az oltás és minél több embert mentsünk meg.
Főleg, hogy több ezer uniós vakcina porosodik a raktárban.
Ez lenne a feladat, ha egy kormány ülne a kormány helyén és nem egy szedett-vedett, senkiházi bűnszervezet.

Ha a kormánynak csak fele olyan jól menne a tömeges oltás, mint a hazudozás, mára az összes háziállat és szobanövény is…

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2021. március 19., péntek

Frissítés:

Reagált a Polgármester

Érdekel minket a véleményed