Elismerések tűzoltóinknak

Tizenegy tűzoltót ismerte el a kerületi önkormányzat.

Kiváló munkájuk eredményeképpen tizenegy tűzoltó vehetett át elismerést a kerületi önkormányzat épületében szerdán délelőtt. 

Szent Flórián Díjat vehetett át Nagy András tűzoltó hadnagy, a XIX. kerületi tűzoltóság rajparancsnoka. 

Szent Flórián dicsérő oklevelet kapott Fülöp Gábor Péter tű. főtörzsőrmester, Tornyos Szilárd tű. főtörzsőrmester, Valek Levente tű. főtörzsőrmester, Kovács Zoltán tű. főtörzsőrmester, Tóth Csaba tű. főtörzsőrmester.

Hirdetés

A kerületi Közalapítvány dicsérő oklevélben részesítette Nagy László tű. őrnagyot, Szabó Lajos tű. őrnagyot, Samú Zoltán tű. századost, Szanics Éva tű. századost és Laczik Balázs tű. századost.

A rendezvényen Ferencz István alpolgármester elmondta, minden évben nagy megtiszteltetés számukra a kiváló teljesítményt nyújtó kollégákat elismerni. Az alpolgármester felelevenítette Szent Flórián vértanúságát, majd a tűzoltókat méltatva aláhúzta, kívánja, hogy a most elismertek legyenek hivatásukra büszkék. Ferencz István beszédét zárva a kerület teljes lakosságának nevében megköszönte azt az önzetlen munkát, amelyet a kerület lakóinak biztonsága érdekében végeznek a XIX. kerületi tűzoltók nap mint nap.

Bakos Gyula tűzoltó ezredes, a Dél-Pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője beszédéből meghatottság tükröződött. Az ezredes elmondta, nagy megtiszteltetés számára, hogy itt lehet. Nagyon fontos az önkormányzat és a tűzoltóság közötti jó együttműködés. Beszédét azzal zárta, hogy megköszönte az állomány munkáját.

Gratulálunk az elismeréshez!


Érdekel minket a véleményed