Piknikezzünk együtt a megújult Brenner parkban!

Szeptember 14-én a szabadidős játszóeszközök, ugrálóvár és arcfestés mellett ajándék piknikcsomagok és további érdekességek várják az érdeklődőket a Büdi-tónál, amit az önkormányzat Brenner pihenőparkra keresztelt át.

Az Erőmű-tó környezete megszépült az elmúlt években, a part és a környezet pihenőparkká alakításával az egyik leglátványosabb területrehabilitációs fejlesztésén esett át. A parkba többek közt 77 fát és 2842 cserjét ültettek, 6380 négyzetméternyi területet gyepesítettek, és 2130 négyzetméternyi stabilizált szórt burkolatot építettek. Tűzrakó, szalonnasütő hely is a látogatók rendelkezésére áll, a park világításáról pedig 27 lámpatest gondoskodik. Októberben a pihenőparkba tervezett futókör építése is elkezdődik, de a megújult közösségi tér már most is várja az itt lakókat

A kerület vezetése egy piknik keretben adja át a megújult parkot szeptember 14-én 15 és 18 óra között. A piknikezőket megvendégelik vajas kenyérrel és limonádéval. A gyerekek ugrálóvárazhatnak, arcfestést kérhetnek, és megismerkedhetnek a Városgazda18 Zrt. munkagépeivel is, amelyek közül több ki lesz állítva a pihenőparkban. Mindenki vihet magával plédet, kutyát, játékokat és olyan eszközöket, amikkel egy piknik még hangulatosabbá tehető.

Cím: 1184 Budapest, Tinódi u. 57.

Nefelejcs úton, a Tinódi utcai buszmegállóban található garázssor mögötti területen


Forrás: városgazda18

Érdekel minket a véleményed

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .