Egészségügy

Világhírű professzorok előadásai és bemutató műtétjei

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Olvasási idő: 2 perc

XVIII. kerület
Forrás

Tizedik alkalommal rendezték meg a Jahn Ferenc Kórházban január 17-19.-e között a „Minimál invazív eljárások az urológiában X.” című nemzetközi konferenciát, amelyen világhírű nemzetközi szaktekintélyek és Magyarország legkiválóbb orvosai ismertették és mutatták be a legkorszerűbb urológiai beavatkozási technikákat és technológiákat.
A három napon át tartó konferenciát dr. Fábián Károly egészségügyi fejlesztésekért felelős helyettes államtitkár nyitotta meg – aki maga is urológus végzettségű -, megemlítve, hogy a kormány egyre többet költ egészségügyi beruházásokra, ami megmutatkozik az ellátási színvonal emelkedésében és a szakmai eredményekben, ennek is köszönhető, hogy hazánkban, például, az urológiai műtéti eljárásokat igen magas színvonalon művelik. A konferencia házigazdája, dr. Ralovich Zsolt, a Jahn Ferenc Kórház főigazgatója köszöntötte a megjelenteket ezekkel a szavakkal:

– Boldog vagyok, hogy Európa és Magyarország vezető urológus szakembereit láthatjuk ezúttal is vendégül. S büszke vagyok arra, hogy immár tízedik alkalommal rendezhetjük meg ezt a jelentős konferenciát, ami Kelet-Közép-Európa egyik legnagyobb ilyen jellegű rendezvényeként Európa hírű lett. Arra is büszke vagyok, hogy orvosaink képzettségére jellemző, ma már a legkorszerűbb műszereket és eljárásokat, rutinszerűen használják, illetve alkalmazzák. Örömmel tölt el, hogy konferenciánk ideje alatt hét világhírű professzor mutatja be a legújabb technológiákat.
Dr. Flaskó Tibor, a Magyar Urológiai Társaság elnöke pedig arról beszélt, hogy „ez egy olyan konferencia, amelyen mindannyian tanulhatunk, köszönhető prof. dr. Tenke Péter osztályvezető főorvosnak is, aki remek programot állított össze.” Dr. Tenke Péter, végezetül megköszönte a támogatásokat, amelyek nélkül nem lehetne megrendezni egy ilyen színvonalas konferenciát.

Ezt is olvassa el!
Defibrillátor az orvosi rendelőnek

Egy intelligens, a nem szakemberek által is használható, hordozható defibrillátort adott át Ughy Attila polgármester és Dömötör István alpolgármester a Elolvasom

Koronavírus. Felhívás!

Koronavírus fertőzésének gyanújával jelentkezett egy beteg a Zsebők Zoltán Szakrendelőbe. Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Intézetünkben koronavírus fertőzésre gyanús beteg jelent Elolvasom

Érdekel minket az ön véleménye is

Címkék: